26 mei 2021

De overgang naar de nieuwe (sub)site wordt binnen niet al te lange tijd een feit

Het is lastig het oude vertrouwde los te laten. Veel mensen zijn blij in deze digitale (corona) tijd de weg te hebben gevonden op onze huidige site. Nu gaan we proberen u naar de nieuwe OLVA site te (bege)leiden om daar de (sub)site van de SFX te vinden.

De prachtige foto van de SFX die onze nieuwe (sub)site siert is een feest voor het oog. Daarbij de eenvoudige bediening en de strakke opmaak opgeteld, zorgen deze elementen voor een volwaardig alternatief van onze huidige site. Inmiddels worden de twee sites naast elkaar onderhouden, wat voor meerdere mensen een klus is. Maar de belangrijkste reden van de overgang is dat er een nieuwe site is en de oude site binnekort echt ophoudt te bestaan. 

Dit bericht zal ik op korte termijn aan gaan vullen met een handleiding voor het gebruik van de nieuwe (sub)site en hoe daar te komen en er in rond te kijken.

Voor dit moment houd ik het bij een doorklikfunctie naar de nieuwe site zodat u direct op de goede plek uitkomt. D.w.z. als u op de rode tekst klikt, wordt u vanzelf naar de nieuwe (sub)site geleid. 

https://katholiekamersfoort.nl/sfx/

Kom dus binnenkort terug naar dit bericht om de stappen te kunnen zien die leiden naar de (sub)site SFX, ondergebracht bij de website van OLVA.

Bernadette Heesbeen (contentbeheer website)

 

Geloofsgemeenschap St. Franciscus Xaverius - 't Zand 31, 3811 GB Amersfoort.
Bereikbaar iedere werkdag van 9.00-12.00 u. tel 033 4721705, of 
email.
Voor dringende pastorale zorg kunt u bellen naar: 06-57541222.